KÜÇÜK İÇ DENETİM BİRİMLERİ İÇİN UYGULAMA ÖNERİLERİ

foto

Amaç

İç denetim faaliyetleri, Uluslararası İç Denetim Standartlarına (Standartlar) uygun olarak yürütülmelidir. Küçük iç denetim birimlerinin yöneticileri, Standartların uygulamaya geçirilmesinde bazı zorluklarla karşılaşabilirler.

Program içeriği, iç denetim yöneticileri ve kıdemli denetçilerin bu zorlukları tanımlaması ve uygun şekilde yönetebilmesi için oluşturulmuştur.

Öğrenme Hedefleri

Eğitimi tamamlayan katılımcıların aşağıdaki konularda temel bilgi ve becerileri kazanması hedeflenmektedir.

• Küçük iç denetim birimlerinin temel karakteristiklerinin anlaşılması
  • Standartlara uyumu tehdit edebilecek durumların belirlenebilmesi
  • Uygulama önerilerinin öğrenilmesi

Eğitim İçeriği

Bu seminer programı kapsamında, küçük iç denetim birimlerinde Standartlara uyumu engelleyebilecek tehditlerin tanımlanması ve yönetilmesine yönelik uygulama önerileri yer almaktadır.

Eğitim Süresi

1 gün (1 6 saat)

Eğitim Ücreti

*Başvurular Alınınca Netleştirilecektir.

*Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi mensup ve öğrencileri: KDV dâhil %15 İndirim,

*Aynı Kuruluştan gelen en az 5 kişilik taleplerde: KDV dâhil %15 İndirim uygulanacaktır.

Eğitmenler

Alanında uzman ve uluslararası deneyime sahip öğretim elemanları tarafından verilecektir.

Belgelendirme

Programa % 70 devam koşulunu sağlayan katılımcılara imzalı resmi katılım belgesi verilir.

ONLINE BAŞVURU